CeascuCamera.com - experti in ceasuri cu mini camera spy inca din 2008! Cea mai completa gama de ceasuri spion !

Aparat localizare gps

Cauta cel mai nou model de Micro localizator gps .Verifica oferta de Micro localizator gps la cel mai mic pret pe ceascucamera.com.
Cod produs intern : TRACKSTICK MINI

Disponibil si la comanda telefonica !

1.000,00 RON

Info Suplimentare :

0728164489

Orar
Orar :

Luni-Vineri : 9.30-17.20

Sambata :9.00-11.40

 

Livrare
Livrare

Fan Courier - In doar 24 ore!

Posta Romana - Livrare 3-4 zile!

Descrierea produsului

Detalii

Trackstick MINI - urmarire traseu GPS

Trackstick-ul Mini este un dispozitiv profesional ce permite inregistrarea traseului/rutei prin GPS cu senzor de miscare si o memorie de 4 Mb capabila sa inregistreze un milion de locatii (adica locatiile pentru 2-3 luni ).

Trackstick-ul Mini este un inregistrator portabil al traseului/rutei prin GPS proiectat in California si fabricat in S.U.A.. El isi inregistreaza locatiile GPS pe o perioada indelungata de timp, generand astfel traseul parcurs de el sau obiectul pe care a fost pozitionat (masina, geanta, rucsac etc.) permitandu-va sa vizualizati traseul, sa aflati unde a fost obiectul urmarit, la ce ora, cat timp a stationat in anumite locatii si cu ce viteza s-a deplasat. Acest lucru il face ideal pentru a obtine anumite dovezi, sa aflati unde, cu ce viteza a circulat copilul dumneavoastra cu masina.

Trackstick Mini este ideal pentru plasare si utilizare pe autovehicule, camioane, containere datorita dimensiunilor mici (9 x 4 x 1.3 cm) si fiind dotat cu o carcasa protectoare din silicon si carcasa magnetica.

Este de asemenea foarte simplu de folosit. Descarcati si instalati (gratuit) programul special care vine cu produsul, plasati Trackstick-ul pe obiectul dorit, iar dupa ce il recuperati , il conectati la calculator si aveti inregistrarea intregului traseu parcurs de obiect.

Trackstick-ul MINI genereaza traseul pe baza locatiilor GPS pe care le inregistreaza la fiecare 5 secunde, avand cea mai mare precizie dintre toate localizatoarele GPS (o eroare de maxim 2,5m). Informatia pe care o furnizeaza Trackstick-ul include: timpul , data , locatia, viteza , directia, altitudinea si temperatura in fiecare punct inregistrat. Traseul pe care il parcurge dispozitivul poate fi ilustrat ca o linie rosie clara , pe hartile in 3D facute de satelit , folosind cele mai noi tehnologii din domeniul hartilor GPS - programe ca Google Earth , Google Maps, MapQuest etc. pe care le puteti descarca gratuit de pe internet sau direct de pe site-ul nostru.

Trackstick-ul MINI foloseste 24 de sateliti GPS pentru a-si determina pozitia, oriunde pe Pamant. Un receiver GPS imbunatatit face Trackstickul Mini mai sensibil decat oricare alt localizator GPS , iar antena GPS interna de 360 grade face ca, oriunde ar fi pozitionat, trackstickul sa aiba mereu semnal.

Trackstick-ul este de asemenea dotat cu un detector de vibratii care, combinat cu tehnologia GPS Low-Power Stand-by, face Trackstick-ul localizatorul GPS cu cea mai mare autonomie individuala (fara surse de energie externe) . Incarcarea acumulatorului reincarcabil intern Lithium-Ion se face rapid si simplu la portul USB al calculatorului/laptopului (2 ore pentru o incarcare completa).


Pachetul Contine

Inregistrator GPS Trackstick Mini

Husa protectoare praf si intemperii

Magnet Atasabil

Manual de utilizare

Certificat de garantie si factura

Detalii tehnice TrackStick Mini

 

Dimensiuni : Lungime: 9 CM Latime:4 CM Grosime: 1.3 CM

Conectare PC : USB 2.0

Sursa Alimentare : Baterie Lithium-Ion reincarcabila

Autonomie : minim 3 zile - maxim 14 zile

Incarcare : USB la PC sau laptop - 1-2 ore

Greutate : 46 g

Numar de sateliti captati: 24 max ,antena interna 360 (prinde semnal din orice orientare)

Platforma Software : Inclus gratuit cu produsul,gratuit, compatibil cu GoogleEarth, Microsoft Live, MapQuest

Captare semnal la rece : 52 secunde (max)

Acuratete pozitie : 2.5 metri -cea mai buna dintre dispozitivele GPS

Temperatura de functionare : -30 - 80 C (-22 to 176 F)

Memorie stocare date GPS : interna 4MB flash 1 milion de locatii ( 2-3 luni de functionare)

Compatibil cu : Win XP,Win Vista,Win 7

Garantie 2 ani .

Pareri despre acest produs

Scrieti propria parere

Despre Aparat localizare gps